Switch to

Manfreds Nytårs Takeaway

Planlægger du en festlig nytårsaften i 2019, men gør tanken om flere timer i køkkenet dig træt? Så lad Manfreds klare nytårsmenuen til årets fest i dit eget hjem, så du kan skåle med venner og familie. Bestillingen skal foretages senest 29. december kl. 12:00 (med forbehold for udsolgt) og skal afhentes på Manfreds nytårsaften mellem 12:00 og 14:00 eller 14:00 og 16:00.

Hvis du ønsker at gøre det ekstra lækkert for dig og dine gæster, har du mulighed for at tilkøbe Limfjordsøsters, Manfreds tatar samt egenproduceret stracciatella til din nytårs takeaway. Samtidig har vi i år lavet en ganske særlig vinmenu til vores nytårs takeaway, som du også kan tilkøbe ved bestilling (kommer snart). Som sædvanligt er alting 90-100% økologisk.

Bestil før 1. november med koden NYTÅR10 og få 10% rabat på bestillingen.

 

 

Menu

  • Manfreds økologisk nytårsmenu

    435,00 kr. inkl. moms

    Manfreds 4 retters nytårsmenu af de bedste økologiske råvarer. Bemærk venligst, at eftersom vi arbejder efter sæsonens præmisser, kan der opstå mindre ændringer i menuen.

    Menuen består af:

    Torskecaparccio med tangcreme, persille og bitre blade

    Bygrisotto med græskarpuré, græskarkerner og urter

    Oksekæber med rødvinssauce

    Kartoffelgratin med ost

    Chokolademousse med solbær og kakaonibs

    Tilhørende snacks:
    Marinerede sorte oliven
    Surdejsbrød fra Mirabelle Bakery
    Ekstra jomfru olivenolie

  • Manfreds økologiske vegetar-nytårsmenu

    435,00 kr. inkl. moms

    Manfreds vegetariske 4 retters nytårsmenu af de bedste økologiske råvarer. Bemærk venligst, at eftersom vi arbejder efter sæsonens præmisser, kan der opstå mindre ændringer i menuen.

    Menuen består af:

    Sellericaparccio med tangcreme, persille og bitre blade

    Bygrisotto med græskarpuré, græskarkerner og urter

    Braiserede rødbeder med røget söl

    Kartoffelgratin med ost

    Chokolademousse med solbær og kakaonibs

    Tilhørende snacks:
    Bagte sorte oliven
    Surdejsbrød fra Mirabelle Bakery
    Ekstra jomfru olivenolie

Tilvalg

  • Lasagne med stracciatella og ragu

    160,00 kr. inkl. moms

    Tømmermændslasagne til dagen derpå! Portionen passer til 2 personer.

  • Manfreds tatar, Manfreds økologiske vegetar nytårstakeaway, takeaway til nytår til afhentning på Nørrebro nytårsaften.

    Manfreds tatar

    95,00 kr. inkl. moms

    Den klassiske Manfreds tatar. Perfekt til nytårsaften!

  • Limfjordsøsters, Manfreds økologiske vegetar nytårstakeaway, takeaway til nytår til afhentning på Nørrebro nytårsaften.

    Limfjordsøsters

    165,00 kr. inkl. moms

    6 stk. delikate Limfjordsøsters. Skal din nytårsaften være lidt mere delikat, så start med et par friske Limfjordsøsters. Østers fra Limfjorden er let salte, friske, syrlige og meget kødfulde – den perfekte danske østers. Limfjordsøstersene leveres åbne og med en mignonette-sauce, med skalotteløg, rødvinseddike og sort peber.

  • Stracciatella, Manfreds økologiske vegetar nytårstakeaway, takeaway til nytår til afhentning på Nørrebro nytårsaften.

    Stracciatella med trøfler

    95,00 kr. inkl. moms

    Stracciatella – stykker af fløjsblød og cremet mozzarella rørt med fløde og toppet med trøfler.

    Prøv vores egenproduceret stracciatella, som er den bløde og cremede kerne, du måske kender fra burrata.

  • Ricciarelli

    90,00 kr. inkl. moms

    6 stk. af Mirabelle Bakerys version af en klassisk, italiensk jule- og nytårskage, lavet af ristede mandler, æggehvider og sukker – let, sprød og med en anelse sejt bid.

Vin

  • Brut Nature – Christophe Mignon

    390,00 kr. inkl. moms

    Christophe Mignon har en stærk biodynamisk tilgang til vinfremstilling. Han er lokaliseret i Valle de La Marne, i Champagne. Pinot Meunier er en blå druesort, der giver sprød rød frugt, dejlig syre og en kompleks krop til vinen. Vores favorit Champagne, og et must til nytårsaften!

  • Rebula – Kmetija Stekar

    155,00 kr. inkl. moms

    Stekar-familien producerer vin i Brda, Slovenien. “Rebula” er en hvidvin fremstillet med Ribolla, en lokal druesort, der giver en kompleks vin med god mineralitet. Et godt match til vores grønt-retter.

  • Barbera del Monferrato – Auriel

    195,00 kr. inkl. moms

    Barbera er en drue, der er kendt fra vinene i Norditalien. Frisk med dyb fløjlsblød smag af røde frugter og bær og en frisk syre. Passer godt til de kraftige serveringer i vores nytårsmenu.

  • Frinire di Cicale – Podere Pradarolo

    315,00 kr. inkl. moms

    Sød vin lavet på ”Malvasia Aromatica” i Parma. Strejf af abrikoser og fersken blomst. En intens vin men med en frisk afslutning gør denne vin til et perfekt match til nytårets desserter.

0
Din kurv