Switch to

Manfreds Nytårs Takeaway

Planlægger du en festlig nytårsaften i 2019, men gør tanken om flere timer i køkkenet dig træt? Så lad Manfreds klare nytårsmenuen til årets fest i dit eget hjem, så du kan skåle med venner og familie. Bestillingen skal foretages senest 29. december kl. 12:00 (med forbehold for udsolgt) og skal afhentes på Manfreds nytårsaften mellem 12:00 og 14:00 eller 14:00 og 16:00.

Hvis du ønsker at gøre det ekstra lækkert for dig og dine gæster, har du mulighed for at tilkøbe Limfjordsøsters, Manfreds tatar samt egenproduceret stracciatella til din nytårs takeaway. Samtidig har vi i år lavet en ganske særlig vinmenu til vores nytårs takeaway, som du også kan tilkøbe ved bestilling (kommer snart). Som sædvanligt er alting 90-100% økologisk.

Lasagnekampagne 30/11 – 14/12:
Alle ordrer til 4 personer eller mere foretaget i denne periode får gratis lasagne med til hele selskabet. Så er du også sikret et lækkert måltid til dagen derpå! Du behøver ikke lægge lasagnen i kurven når du bestiller, vi skal nok sørge for at give dig den med, når du henter din bestilling.

Læs her hvordan menuerne tilberedes

 

 

Menu

 • Manfreds økologisk nytårsmenu

  435,00 kr. inkl. moms

  Manfreds 4 retters nytårsmenu af de bedste økologiske råvarer. Bemærk venligst, at eftersom vi arbejder efter sæsonens præmisser, kan der opstå mindre ændringer i menuen.

  Menuen består af:

  Torskecarparccio med tangcreme, persille og bitre blade

  Bygrisotto med græskarpuré, græskarkerner og urter

  Oksekæber med rødvinssauce

  Kartoffelgratin med ost

  Chokolademousse med solbær og kakaonibs

  Tilhørende snacks:
  Marinerede sorte oliven
  Surdejsbrød fra Mirabelle Bakery
  Ekstra jomfru olivenolie

 • Manfreds økologiske vegetar-nytårsmenu

  435,00 kr. inkl. moms

  Manfreds vegetariske 4 retters nytårsmenu af de bedste økologiske råvarer. Bemærk venligst, at eftersom vi arbejder efter sæsonens præmisser, kan der opstå mindre ændringer i menuen.

  Menuen består af:

  Sellericarparccio med tangcreme, persille og bitre blade

  Bygrisotto med græskarpuré, græskarkerner og urter

  Braiserede rødbeder med røget söl

  Kartoffelgratin med ost

  Chokolademousse med solbær og kakaonibs

  Tilhørende snacks:
  Bagte sorte oliven
  Surdejsbrød fra Mirabelle Bakery
  Ekstra jomfru olivenolie

Tilvalg

 • Lasagne med stracciatella og ragu

  160,00 kr. inkl. moms

  Tømmermændslasagne til dagen derpå! Portionen passer til 2 personer.

 • Manfreds tatar, Manfreds økologiske vegetar nytårstakeaway, takeaway til nytår til afhentning på Nørrebro nytårsaften.

  Manfreds tatar

  95,00 kr. inkl. moms

  Den klassiske Manfreds tatar. Perfekt til nytårsaften!

 • Limfjordsøsters, Manfreds økologiske vegetar nytårstakeaway, takeaway til nytår til afhentning på Nørrebro nytårsaften.

  Limfjordsøsters

  165,00 kr. inkl. moms

  6 stk. delikate Limfjordsøsters. Skal din nytårsaften være lidt mere delikat, så start med et par friske Limfjordsøsters. Østers fra Limfjorden er let salte, friske, syrlige og meget kødfulde – den perfekte danske østers. Limfjordsøstersene leveres åbne og med en mignonette-sauce, med skalotteløg, rødvinseddike og sort peber.

 • Stracciatella, Manfreds økologiske vegetar nytårstakeaway, takeaway til nytår til afhentning på Nørrebro nytårsaften.

  Stracciatella med trøfler

  95,00 kr. inkl. moms

  Stracciatella – stykker af fløjsblød og cremet mozzarella rørt med fløde og toppet med trøfler.

  Prøv vores egenproduceret stracciatella, som er den bløde og cremede kerne, du måske kender fra burrata.

 • Ricciarelli

  90,00 kr. inkl. moms

  6 stk. af Mirabelle Bakerys version af en klassisk, italiensk jule- og nytårskage, lavet af ristede mandler, æggehvider og sukker – let, sprød og med en anelse sejt bid.

Vin

 • Brut Nature – Christophe Mignon

  390,00 kr. inkl. moms

  Christophe Mignon har en stærk biodynamisk tilgang til vinfremstilling. Han er lokaliseret i Valle de La Marne, i Champagne. Pinot Meunier er en blå druesort, der giver sprød rød frugt, dejlig syre og en kompleks krop til vinen. Vores favorit Champagne, og et must til nytårsaften!

 • Rebula – Kmetija Stekar

  155,00 kr. inkl. moms

  Stekar-familien producerer vin i Brda, Slovenien. “Rebula” er en hvidvin fremstillet med Ribolla, en lokal druesort, der giver en kompleks vin med god mineralitet. Et godt match til vores grønt-retter.

 • Barbera del Monferrato – Auriel

  195,00 kr. inkl. moms

  Barbera er en drue, der er kendt fra vinene i Norditalien. Frisk med dyb fløjlsblød smag af røde frugter og bær og en frisk syre. Passer godt til de kraftige serveringer i vores nytårsmenu.

 • Frinire di Cicale – Podere Pradarolo

  315,00 kr. inkl. moms

  Sød vin lavet på ”Malvasia Aromatica” i Parma. Strejf af abrikoser og fersken blomst. En intens vin men med en frisk afslutning gør denne vin til et perfekt match til nytårets desserter.

Sådan gør du

Vi har gjort det så nemt for dig som muligt at tilberede årets nytårsmenu fra Manfreds.

Vi anbefaler som udgangspunkt sund fornuft og et glas bobler i køkkenet, så går det hele nok, men vi har alligevel skrevet nogle instruktioner til dig, så du så let som muligt kan gøre middagen klar til årets sidste aften og fest.

0
Din kurv