Switch to

Manfreds Julefrokost takeaway

Skal julefrokosten eller julemiddagen med firmaet, vennerne eller familien være stressfri og ekstra lækker i år? Så bestil Manfreds’ økologiske julefrokost take away og lad de dygtige kokke fra Manfreds klare arbejdet, så du kan skåle og hygge med dine gæster eller kolleger. Hos Manfreds er fokus på oplevelsen af ‘fra jord til bord’ og vi har bæredygtighed, høj kvalitet og økologi i højsædet. Mange af vores grøntsager kommer fra vores egen gård, Farm of Ideas ved Svanholm Gods, og vores andre råvarer kommer fra mindre økologiske og kvalitetsbevidste producenter rundt omkring i landet.

Med en julefrokost fra Manfreds er du sikret en lækker økologisk julefrokost bestående af både varme og kolde retter. Serveret med det lækreste rugbrød og surdejsbrød fra vores søskenderestaurant Mirabelle Bakery.

Start med at vælge hvor mange klassiske og vegetariske menuer i ønsker herunder (minimum 6 i alt). Derefter kan du tilføje nogle mindre ekstraserveringer, hvis I ønsker det. Her kan vi blandet anbefale vores velkendte tatar, som vi mener passer perfekt som supplement til en klassisk dansk julefrokost.

Julemenuerne kan bestilles som take away fredage og lørdage fra den 13. November – 19. December.

Ønsker I at bestille til en hverdage eller bestille levering bedes i kontakte os på info@manfreds.dk.

 


Julefrokost menu (min. 6 i alt)


Tilvalg

Tilføj dine tilvalg til kurven herunder.

Snacks

Kød

Grønt

Sødt og ost


 

Praktisk info

Der er ikke meget praktisk ved julefrokost takeaway fra Manfreds, da vi klarer alt det praktiske arbejde for dig. Det er dog værd at nævne følgende:

– Menuen og tilvalgene kan bestilles fra 6 personer.
– Skal bestilles minimum 3 dage i forvejen.
– Vi anbefaler, at julemenuen spises inden for en time.
– Ønsker I at bestille til en hverdag bedes i kontakte os på info@manfreds.dk.

Er du klar til at bestille? Klik herunder for at færdiggør din ordre:

0
Din kurv