Switch to

km

til Manfreds

Jul og nytår

Skal julefrokosten eller julemiddagen med firmaet, vennerne eller familien være stressfri og ekstra lækker i år? Og skal nytårsmenuen være uden besvær og økologisk? Så bestil Manfreds jule- og nytårs-takeaway og lad os klare madlavningen til årets højtider. Vores jule- og nytårsmiddage er økologiske består af sæsonens bedste råvarer.

Læn dig tilbage og bestil vores lækre økologiske julefrokost- og nytårs-takeaway til dig og dine venner eller familie.

 

Særligt jule-gavekort

Vi tilbyder et særligt Manfreds jule-gavekort, hvis du ønsker at give en helt igennem økologisk Manfreds-oplevelse med vores Sjæfen Bestemmer-menu i julegave til en, du holder af. Så giver vi en aperitif med i prisen.

Fra jord til bord

Manfreds er en restaurant med tæt kontakt til vores økologiske gård i Lejre – Farm of Ideas. Hver dag høster vores kokke friske grøntsager, som de bringer med til restauranten for at tilberede og servere dem for vores gæster samme aften. Så friskt som det kan blive!

Vi tror på, at lade markerne inspirere og diktere vores menu, og du kan derfor altid forvente en omskiftelig og spændende menu hos os – præcis som du kan forvente det på markerne. Hvis du ønsker at få den fulde oplevelse af ‘fra jord til bord’, så anbefaler vi, at du lader ‘Sjæfen bestemme’. Ellers har vi også mange lækre ting á la carte, hvor du blandt andet også finder vores berømte tatar.

Farm of Ideas

Blot 40 km fra vores restaurant, har vi vores Farm of Ideas. Det er en gård, hvor vores kokke og landmænd arbejder dagligt på at så, passe og høste de mest smagfulde, smukke og inspirerende grøntsager til vores serveringer på Manfreds – oftest samme dag, som de er høstet. På den måde tror vi på, at vi kan servere de friskeste grøntsager for vores gæster på en bæredygtig facon.

Vi tror på, at vi med Farm of Ideas kan starte en dialog mellem kokke og landmænd og dermed skabe grobund for produktive ændringer i måden, hvorpå vores verden gror, distribuerer og tænker mad generelt. Gården er ikke blot et forsøg på at bringe friske grøntsager “fra jord til bord”, det er også et større forsøg på at forandre vores nutidige måde at tænke gastronomi.

Historien

Manfreds blev etableret i 2010 som den tilbagelænede søskende og nabo til michelin-restauranten Relæ – en restaurant og vinbar med fokus på kvalitetsrige lokale og økologiske råvarer, serveret i en low-key atmosfære. Tataren, som man stadig finder på menuen, blev med det samme en klassiker, hvilket (sandsynligvis) har gjort Manfreds til verdens eneste grøntsags-fokuserede restaurant, der er berømt for sin tatar. Restauranten fokuserer stadigvæk på rustik madlavning med moderne teknikker og den højeste kvalitet af råvarer – serveret indendørs, udendørs, til frokost eller til aften, som takeaway eller som catering.

Manfreds og Relæ har modtaget adskillige priser for bæredygtighed, heriblandt Sustainable Restaurant Award i 2015 og 2016.

De økologiske og biodynamiske råvarer hentes hjem i tæt synergi med Relæ. Grøntsager fra nogle af landets hårdeste grøntnørder som Svanholm og Birkemosegård – og vores egen Farm of Ideas, 40 km fra restauranten; økologisk kød af den fineste kvalitet fra danske landmænd, der opdrætter deres dyr exceptionelt og i dyrenes øjenhøjde: okse fra Spis Min Gris og Birkemosegård; svin fra HindsholmGrisen; marsklam fra Havervadgård; og kylling fra Hegnsholt og Gothenborg.

Vi er glade for og stolte over stadig at drive Manfreds på ideologierne bag bæredygtigt landbrug og gastronomi og stadig kunne tilbyde vores spise- og vinmenu til en fair pris. Og vi håber, du har lyst til at komme og opleve, hvad vi tilbyder.

Råvarer og vin er 90-100% økologiske. Hver dag!

0